Tavuk bulyonlu soslu makarna tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği denemek için sabırsızlanıyorum. Makarna pişirme aşamasında al dente olması gerektiği belirtilmiş, bu çok önemli bir detay. Sosun hazırlanması sırasında soğan ve sarımsakın pembeleşene kadar kavrulması da lezzeti artıracak gibi görünüyor. Kremayı ekledikten sonra sosun kıvamı yoğunlaşana kadar pişirmek, kesinlikle yemeğin tadını zenginleştirecektir. Ayrıca, üzerine serpeceğim maydanozun sunumu nasıl güzelleştireceğini düşünüyorum. Ekstra olarak mantar veya brokoli eklemeyi de düşünebilirim. Sizce bu tarifte başka hangi malzemeler denemeye değer?
Tavuk bulyonlu soslu makarna tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli yemeği denemek için sabırsızlanıyorum. Makarna pişirme aşamasında al dente olması gerektiği belirtilmiş, bu çok önemli bir detay. Sosun hazırlanması sırasında soğan ve sarımsakın pembeleşene kadar kavrulması da lezzeti artıracak gibi görünüyor. Kremayı ekledikten sonra sosun kıvamı yoğunlaşana kadar pişirmek, kesinlikle yemeğin tadını zenginleştirecektir. Ayrıca, üzerine serpeceğim maydanozun sunumu nasıl güzelleştireceğini düşünüyorum. Ekstra olarak mantar veya brokoli eklemeyi de düşünebilirim. Sizce bu tarifte başka hangi malzemeler denemeye değer?
Cevap yaz