Makarna yapımına dair bu yazıyı okuduktan sonra, acaba evde bu tarifleri denemek için hangi sosu seçsem diye düşünüyorum. Domates sosu, kremalı sos veya pesto sosu arasında kararsız kaldım. Hangi sosun makarna ile daha iyi bir uyum sağladığını denemek için farklı akşam yemeklerinde hepsini yapmayı planlıyor muyum? Özellikle misafirlerime sunarken hangi sosun daha çok beğenileceğini merak ediyorum. Sizce hangisini denemeliyim? Ayrıca, makarnayı al dente pişirmek için suya ne kadar tuz eklemek gerektiği hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Makarna yapımına dair bu yazıyı okuduktan sonra, acaba evde bu tarifleri denemek için hangi sosu seçsem diye düşünüyorum. Domates sosu, kremalı sos veya pesto sosu arasında kararsız kaldım. Hangi sosun makarna ile daha iyi bir uyum sağladığını denemek için farklı akşam yemeklerinde hepsini yapmayı planlıyor muyum? Özellikle misafirlerime sunarken hangi sosun daha çok beğenileceğini merak ediyorum. Sizce hangisini denemeliyim? Ayrıca, makarnayı al dente pişirmek için suya ne kadar tuz eklemek gerektiği hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Cevap yaz