Kekikli kremalı makarna tarifini gördüğümde aklımda bir soru belirdi: Bu kadar pratik ve lezzetli görünen bir yemeği ilk kez deneyecek olan biri, tarifteki kremayı artırarak daha yoğun bir sos elde etmeyi düşündüğünde, acaba makarnanın tadını nasıl etkiler? Ayrıca, taze kekik kullanmanın yemeğe katacağı aroma, kuru kekikten ne kadar farklı olabilir? Gerçekten de bu detaylar, yemeğin genel lezzetini nasıl değiştirebilir?
Kekikli kremalı makarna tarifini gördüğümde aklımda bir soru belirdi: Bu kadar pratik ve lezzetli görünen bir yemeği ilk kez deneyecek olan biri, tarifteki kremayı artırarak daha yoğun bir sos elde etmeyi düşündüğünde, acaba makarnanın tadını nasıl etkiler? Ayrıca, taze kekik kullanmanın yemeğe katacağı aroma, kuru kekikten ne kadar farklı olabilir? Gerçekten de bu detaylar, yemeğin genel lezzetini nasıl değiştirebilir?
Cevap yaz