Filiz Makarna'nın geniş ürün yelpazesinden bahsetmişsiniz. Özellikle spagetti, penne ve fusilli gibi çeşitlerin popülaritesinin arkasında yatan sebepler neler olabilir? Bu makarnaların farklı soslarla nasıl bir araya geldiğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, makarna pişirirken dikkat edilmesi gereken al dente kıvamı hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçekten de bu kıvam, lezzet ve besin değerini artırmada etkili mi?
Filiz Makarna'nın geniş ürün yelpazesinden bahsetmişsiniz. Özellikle spagetti, penne ve fusilli gibi çeşitlerin popülaritesinin arkasında yatan sebepler neler olabilir? Bu makarnaların farklı soslarla nasıl bir araya geldiğini düşünüyorsunuz? Ayrıca, makarna pişirirken dikkat edilmesi gereken al dente kıvamı hakkında ne düşünüyorsunuz? Gerçekten de bu kıvam, lezzet ve besin değerini artırmada etkili mi?
Cevap yaz